Midibusser

Produkter med eksklusiv
utforming og funksjonalitet

Altas Viator

Unik utforming ALTAS AUTO midibuss

Vi kom inn på midibussmarkedet i 2018 ved å introdusere en ny passasjerbuss Altas Viator utviklet for seriell produksjon.

 

Business class turistbuss ble utformet av ALTAS AUTO på grunnlag av kunnskap samlet over en periode på over 15 år, og erfaring med å jobbe i de europeiske markedene.

29 + 1

Seter

Bagasjerom

Bakerst i bussen og på sidene over setene (4.5 m3)

Komfort

Komfortable seter og kraftig varme- og ventilasjonsutstyr

Tilleggsutstyr

Video- og lydutstyr av høy kvalitet og kjøleskap

Utformet for behagelige reiser

Altas Viator er en mellomstor turistbuss med ingeniørløsninger og utforming utviklet av ALTAS AUTO-teamet. Den har enkelt plass til en gruppe på 29 personer og en guide.

Denne turistbussen har komfortable seter, romslige bagasjerom og oppbevaringshyller over setene. Det kraftige varme- og ventilasjonsutstyret gjør at man nyter reisen selv ved høye utendørstemperaturer og tøffe værforhold.

Gir en komfortabel reise om natten. Dagslyseffekten skapes av det behagelige lyset fra taket, mens de diskre LED-panelene markerer vindusområdet og gangen. For at passasjerene skal ha det behagelig, er det personlig lys tilgjengelig over setene med en individuell komforthåndteringsfunksjon. Sjåførene vil sette pris på ryggekameraet, oppvarmet vindusrute og CAN-buss programvarehåndtering av utstyr.

Bussen har en eksklusiv utforming som skaper en bevegelseseffekt. Størrelsen understrekes av Hella-lys, mens bildet de lager består av separate segmenter.

Bussrammen er laget av et spesielt rustfritt stål med påføring av utvendige og innvendige overflate-elementer laget av toppmoderne, lette komposittmaterialer med gode varme- og lydisolasjonsegenskaper. Busselementene og komponentene leveres av de fremtredende leverandørene innen bilindustrien.

Vi kan tilpasse produktene våre slik at de dekker behovene dine

Hvis du trenger ulike endringer av midibussen, er vi klare for å komme opp med den løsningen som passer dine behov best mulig. Salgsteamet vårt hjelper deg med å definere behovene, R&D-ingeniører lager løsningen og produksjonsenheten vil sikre rettidig levering av toppkvalitetsproduktet.